Gallos Gæster

Hos Gallo Kriserådgivning har vi cirka 50 gæster i vores værested og samtaleterapi hver dag. Vores gæster udgør en mangfoldig flok, og vi sætter en ære i at kunne rumme dem allesammen under ét tag.

  • Samtaleterapien er for alle og bliver benyttet af personer i alle aldre og socialgrupper. Det kan være hr og fru Danmark som har knas i parforholdet; studerende som døjer med eksamenstress; eller personer som har været ude og inde af det kommunale system, og nu kommer til os fordi de ikke kan få hjælp andre steder.

  • Værestedet bliver ligeledes besøgt af en bred skare af mennesker. Her er plads til alle; uanset om man bare har lyst til en snak og en kop kaffe; mangler et fællesskab i hverdagen; eller har brug for hjælp til praktiske ting.

  • Den eneste gruppe vi ikke modtager er alkohol- og stofpåvirkede personer, som vi henviser til specialiserede misbrugscentre i byen.


Vi kalder vores besøgende for gæster, da dette afspejler den tilgang vi har til alle som besøger os. Som gæst bliver man taget imod i øjenhøjde af et “personale” som indenfor vores rammer, tager udgangspunkt i gæstens personlige præferencer og ønsker.