Giv et bidrag

Din støtte gør en forskel – Hjælp os med at hjælpe andre

En del af Gallo Kriserådgivnings økonomiske fundament består i at kunne dokumentere overfor SKAT, at vi har minimum 100 gavegivere og 300 medlemmer pr. år. Disse kriterier er afgørende for, at SKAT vil godkende, at vores gavegivere får skattefradrag ved donation. Uden denne mulighed vil vores investorer forsvinde, hvilket reelt vil lukke Gallo Kriserådgivning.

Bidrag fra gavegivere – store som små – spiller derfor en vigtig rolle for Gallo Kriserådgivnings fortsatte eksistens. Vi har med andre ord brug for gavegivere for at kunne fortsætte arbejdet i den gode sags tjeneste.

Hos Gallo Kriserådgivning ønsker vi at tilbyde gratis hjælp og rådgivning til dem, der har allermest brug for det – ikke kun i dag, men også i morgen og forhåbentlig mange år fremover. Med din støtte som gavegiver er vi ét skridt nærmere vores mål.

Vær med til at sikre Gallo Kriserådgivnings fremtid og træk det fra i SKAT

Med et bidrag kan du være med til at sikre fremtiden for Gallo Kriserådgivning. Samtidig har du mulighed for at trække dit bidrag fra i SKAT. Vi indberetter dit gavebidrag, så du automatisk får fradrag. Hvis du ønsker at få fradrag, skal du blot oplyse dit CPR/CVR nr. Beløbet vil herefter fremgå af din årsopgørelse. Hvis du ikke ønsker fradrag, skal du ikke oplyse CPR/CVR nr.

De specifikke regler for skattefradrag afhænger af, om du giver dit bidrag uden binding eller med en bindingsperiode på mindst 10 år.

Gavegiver uden binding

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde uden at binde dig, har du mulighed for at donere et engangsbeløb eller støtte os med et fast månedligt bidrag i en ubestemt periode. For at opnå SKATs godkendelse som gavegiver kræves en minimumsdonation på 200 kr. Der gives fradrag for bidrag op til 14.800 kr. pr. år. Det gælder både privatpersoner og selskaber.

Donationen kan gennemføres på to måder: Enten via din netbank eller vores online betalingsmodul.

Online betalingsmodul

Du kan give et bidrag via vores online betalingsmodul.

Netbank

Donationen kan gennemføres via netbank ved at lave en overførsel til nedenstående konto i Djurlands Bank.
Du vælger selv, om der er tale om en enkelt overførsel eller en fast månedlig overførsel.

Reg. nr.: 7264 Kontonr.: 1009443 Anfør venligst fulde navn i emnefeltet, så vi kan se, hvor betalingen kommer fra.

Efter din indbetaling via netbank bedes du venligst sende en mail til Gallo Kriserådgivning på admin@kriseraadgivning.dkog oplyse navn, adresse og telefonnr.

Såfremt du ønsker skattefradrag for dit bidrag, bedes du endvidere oplyse CPR/CVR nr per mail til: admin@kriseraadgivning.dk

Hvis du på et tidspunkt ønsker at stoppe dit månedlige bidrag igen, kan du blot gøre dette via din netbank.

Gavegiver med binding (gavebrev)

Et gavebrev er en skriftlig aftale med Gallo Kriserådgivning om at yde et fast årligt bidrag i 10 år.

Tegner du et gavebrev, kan du i langt de fleste tilfælde få fradrag for hele dit bidrag.
For privatpersoner er maksimumsgrænsen for fradrag 15 % af årsindkomsten (personlig indkomst med tillæg af positiv kapitalindkomst).
For virksomheder er grænsen 15 % af den skattepligtige indkomst.

Hvis du er interesseret i at tegne et abonnement, så brug denne formular

Du skal blot udfylde formularen og sende den til

Gallo Kriserådgivning
Hans Hartvig Seedorfstræde 18E
8000 Aarhus C