Andre Gallo Aktiviteter

Gallo Kriserådgivning er en del af Gallo aktiviteterne. Fælles for os alle er, at vi er skabt af og i Johannes Nielsens ånd, og alle har et særligt fokus på social og psykisk sårbarhed.

 
 
Gallo Huset, Nørre Allé 30, 1 tv. 8000 Aarhus

Gallo Huset, Nørre Allé 30, 1 tv. 8000 Aarhus

 

Gallo Huset

Gallo Huset arbejder for at fremme åbenhed og viden om psykiatri. Vi vil gerne bidrage til at fordommene omkring psykisk sygdom bliver nedbrudt, og vi har fokus på menneskets ressourcer og at alle har noget at bidrage med. Vi driver en økologisk kaffebar, og vi har en række aktiviteter som fællesspisning, yoga og mindfulness, læsegruppe, strikke-hygge gruppe m.v. Vi tilbyder foredrag til uddannelsesinstitutioner og andre interesserede, og vi afholder debatarrangementer om emner relateret til mental sundhed.

Læs mere om Gallo Huset

Gallo Skolen, Blåmunkevej 6, 8240 Risskov

Gallo Skolen, Blåmunkevej 6, 8240 Risskov

Gallo Skolen

Gallo Skolen tilbyder undervisning i kreative fag og henvender sig til mennesker med psykiske lidelser eller problemer. Gallo Skolens formål er at give den enkelte faglig arbejdserfaring, personlig tilfredshed og selvtillid ved at udvikle sig kreativt.

Læs mere om Gallo Skolen

Gallo Galleri, Nørre Allé 86, 8000 Aarhus

Gallo Galleri, Nørre Allé 86, 8000 Aarhus

Galleri Gallo

Galleri Gallo er et græsrodsgalleri, som giver kunstnere med psykiske lidelser eller problemer mulighed for at udstille deres kunst. Det at udtrykke sig kreativt, få mulighed for at udstille sin kunst og få kontakt med et publikum kan være en værdifuld hjælp til selvhjælp for mennesker med psykiske problemer.

Læs mere om Galleri Gallo