Ønsker du at støtte vores arbejde?

Hos Gallo Kriserådgivning er vi afhængige af private donationer for at sikre, at vores tilbud kan fortsætte med at være gratis og for alle. Ønsker du at støtte os kan du gøre det på en række forskellige måder. Du kan enten støtte os igennem et medlemskab til kun 50 kr. om året, eller du kan blive engangs - eller fast bidrager. Hvad end du vælger, så er din støtte til utrolig stor gavn for rigtig mange personer!

Støtten kan indbetales på forskellige måder. Du kan benytte vores online betalings modul, MobilePay eller ved at lave en bankoverførsel til: Reg: 7264, Kontonr: 1009443, Djurslands Bank.

Obs. Både ved MobilePay og bankoverførsel er det vigtigt, at du opgiver dit fulde navn.

Ønsker du at få skattefradrag for din gave så send os en mail på: admin@kriseraadgivning.dk

Screenshot 2019-03-18 at 19.41.51.png

Vilkår for donationer og abonnementsaftaler

+Sikkerhed og betaling

Gallo Kriserådgivning anvender onlinebetalingssystemet Donorbox som er underlagt certification og sikkerhed under Stripe.

Der modtages betaling fra følgende korttyper: Dankort, Visa Dankort og mastercard.

+Kvitteringer

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes en kvittering til din e-mailadresse.

+Registrering af personoplysninger

Gallo Kriserådgivning har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger, som er nødvendige for at kunne gennemføre ekspedition af donationer og abonnementsaftaler. Nødvendige personoplysninger omfatter:

1. Navn
2. Adresse
3. Telefonnummer
4. E-mail
5. CVR/CRP-nr.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger såsom kontoinformationer og kortnumre.

Gallo Kriserådgivning videregiver ikke personlige oplysninger, men forbeholder sig retten til at behandle disse på ubestemt tid i forbindelse med eget regnskab og bogføring, og oplysningerne behandles naturligvis strengt fortroligt, jf. persondataloven.

I overensstemmelse med persondataloven vil Gallo Kriserådgivning som dataansvarlig give enhver, som ønsker det, meddelelse om, hvorvidt der behandles personoplysninger om vedkommende. Behandles personoplysningerne, vil der blive givet meddelelse om:

Hvilke oplysninger som behandles

Behandlingens formål

Hvem, som måtte modtage oplysningerne

Hvorfra oplysningerne stammer

Du kan til enhver tid overfor Gallo Kriserådgivning gøre indsigelse imod, at dine personoplysninger gøres til genstand for behandling.

+Moms

Der pålægges ikke moms på donationer

+Fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret ved donationer og abonnementsaftaler.

+Reklamation

Klager over fejl eller problemer kan ske ved henvendelse til:

Gallo Kriserådgivning
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E
8000 Aarhus C
E-mail: admin@kriseraadgivning.dk
Tlf.: 86 18 86 98

+Abonnementsaftaler er bindende

Abonnementsaftaler er bindende fra det tidspunkt, hvor Gallo Kriserådgivning modtager din første indbetaling og indtil, at abonnementsaftalen udløber eller opsiges.

+Opsigelse af abonnementsaftaler

Opsigelse af abonnementsaftaler skal ske senest 21 dage før, at næste abonnementsbetaling forfalder til betaling. Opsigelsen skal sendes til admin@kriseraadgivning.dk sammen med oplysninger om navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

+Betalingstransaktioner i abonnementsaftaler

Du giver ved abonnementsaftalens indgåelse tilladelse til, at Gallo Kriserådgivning må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (årligt), så længe abonnementet løber.

Hvis abonnementsaftalen ikke opsiges, vil du modtage en påmindelse inden udløbsdatoen for abonnementsaftalen, hvor du gives mulighed for at forny abonnementsaftalen.

Betalingstransaktioner i abonnementsaftaler gennemføres på sidste bankdag før, at en ny betalingsperiode begynder. Gallo Kriserådgivning er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode.

+Ændring af kortnummer

Ændres dit kortnummer under abonnementsaftalens løbetid, vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betalingstransaktion ikke har kunne gennemføres. Du vil derfor være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling igen.

+Kontakt og virksomhedsoplysninger

Gallo Kriserådgivnings fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysninger:

Gallo Kriserådgivning

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 18E

8000 Aarhus C

CVR-nr.: 25073592

Tlf.: +45 86 18 86 98

E-mail: admin@kriseraadgivning.dk